Tilbake til starten

Bilder fra stallen!

 


Heron


Vi vant!

Min egen hest Heron. Når jeg fikk han var han blitt pensjonert fra tilværelsen som int. spranghest. Med sin rytter Geir Aksnesæther, var han på 80-tallet en av de beste ekvipasjene som Norge hadde.
Jeg red dressur på han, og prøvde litt sprang innimellom. Og det syntes han var gøyt. Nå vandrer han på de evige grønne marker

 

Fra en dressur konkurranse i klubben min FRSK, vi vant klassen og tok førsteplass. Mener at det var en Lett B 2 .
Heron lærte meg mye, og med en kombinasjon av 3/4 fullblods og 1/4 connemara. Så kunne han til tider være heit som bare en fullblods kan. Men, som oftest var han snill som et lam.

 


Blue Lightning

Som nesten bokstavelig tok livet av meg. 18 mai -88, kom jeg i stallen og skulle ta henne ut. Dagen før hadde det vært mye bråk nedenfor stallen. Og som den 5-åringen hun var, skvatt hun for alt. Alle som har trent og ridd unghester, vet at de er vanskelig å bli sittende  på, når de begynner å bukke eller blir skremt.
En pressing blåste opp i det vi kom rundt stallhjørnet og hun for en vei og jeg en annen. Men, det gikk bra, den eneste fysiske skaden ble en brukket arm.
 
Jepp, det er Connie, som slapper av i solen. Heron står å spiser blader i bakgrunnen. Det var andre tider, eller hva sier du Connie?